torstai 22. joulukuuta 2011

22nd of December, eika vielakaa joulumielta.

Taas on se vuoden odotetuin ja rakastetuin aika taalla, joulu! Enaa pari yota siis jouluaattoon ja joulumieli jossain mailien paassa. Ei sen takia, etta perhe on Thaimaassa, isovanhemmat Suomessa ja ma taalla, tai siks ettei lumesta oo tietookaa. Samalla kun omat paketit on viela paketoimatta ja meijan joulupuukin on surullisen hauskan katastrofaalisesti koristeltu, tuntuu monilla olleen joulumieli pinnassa jo useemman viikkoa. Kaupungilla kadut on taynna ihmisia jouluostoksineen, ostareissa soi joulumusat ja joka paikka on taynna mita varikkaimpia joulukoristeita ja valoja. Aussihuumori ei puutu myoskaan joulusta kun joka paikassa nakee joko surffaavia tai parvekkeilta roikkuvia joulupukkeja taikka autoilla kavavia poron sarvia ja Petteri Punakuonon punasia nenia. Joulusaista en viittii sen enempaa mainita, mutta taitaapa ausseillekkin tulla poikkeuksellinen joulusaa; talla kertaa sateitten merkeissa.. Silti odotan innolla ensimmaista aussi-jouluani!

Viimisen parin viikon aikana oon kerenny tekee vaikka mita vaikka pari paivaa menikin kotona lepaillessa kovan flunssan takia. Paa laitettiin joulukuntoon viimeinkin kampaajalla, lahjatonta tulevaa joulua on paikkailtu omilla ostoksilla ja sivistyksen suuria aukkoja paikkailtu perinteikkaan Pahkinansarkija-baletti esityksen avulla.

Viimeviikolla kaytettiin kavereitten kanssa Jamberoon (vesipuiston) liput viimisena mahollisena paivana, ja arvata saattaa, ettei taaskaan meille suotu sita auringon paistetta. Sade ei kumminkaan meijan mukavaa paivaa onnistunu pilaamaan ja flunssastakaan ei oo enaa pahemmin jalkea.
Suuremmalla porukalla vietettiin joulujuhlat meksikolaisessa ravintolassa KK lahjojen ja hyvan ruuan ja seuran parissa. :)

Sunnuntaina suunnattiin perheen kanssa Sydneyhin viettamaan mukavaa aikaa yhessa ja siskojen kanssa paiva kulus mukavasti Luna Parkissa. Eihan tuo mikaan huiman suuri ole, mutta ihan kokemisen arvonen. Jos sinne joskus eksytte, ainakin 'Stick to the wall' on ihan must.. :D Illallinen syotiin todella hyvassa intialaisessa, Tendoori Chicken nimisessa paikassa.
Hotelliyon jalkeen, maanantaina, jatkettiin pienemmassa porukassa Sydney kiertelya. Vihdoinkin, ensimmaista kertaa, paasin Bondi Junctionille shoppailemaan, mista loytys myos mun ihmetykseks suomalaista Iittalan designia ja Marimekon servetteja. Muumimukit siina kaupassa $55!!!
Ja arvatkaapa vaan kuka onnistui sitten omalla, hiukan akkipikasella toiminnallaan saamaan kaikki halytykset paalle ostarin yhessa osassa, kun ensin host siskon paatoksen seurauksena jouduttiin lukkojen taakse paloportaisiin ja ma yritin ulos palo-oven kautta.. Nojoo, joka paiva oppii jotain uutta; ala avaa palo-ovia julkisella paikalla, ellei ole oikea hata kyseessa! :D ->Seurauksena migreeni, jonka takia en paassyt vielakaan nakemaan Bondi beachia tai Bondin parhaita kauppoja. Great!

Tanaan perinteinen aussi barbiet Suomeen menevan vaihtarin luona, huomenna luvassa heratys klo 4.30am ja snorklausta hylkeitten kanssa.


Oikeen mukavaa ja ikimuistoista joulua ja uutta vuotta teille kaikille!


I love Xmas!


-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Saimmekin valkean joulun, Karvia on senverran pohjoisessa että lunta tupruttaa kunnolla.
Jouluterkkuja