lauantai 7. heinäkuuta 2012

350-349=1

Jep, viimistä kokonaista päivää viedään! 

Olo on tosi outo; ihmeellisesti aika rauhallinen, mutta taas aina välillä iskee kauhee paniikki päälle! Monille ihmisille oon jo sanonu heipat, mut ainoostaa parit kyyneleet on vierähtäny poskille. Kyseessä kumminkin ihmisiä, jotka on ollu tosi läheisiä, mutta tiiän et nähdään pian uudestaan! Kumminkin iltasin on ollu tosi hankala saada unen päästä kiinni hyvästejä miettiessä ja niistä monet vielä edessä! Tänään siis viiminen illallinen kaikkien koulukavereitten kanssa ja huomenna itkukuoro lentokentällä..

Kiirettä on siis viimisellä viikolla pitäny, enkä valitettavasti kauheesti host perheen kanssa oo kerenny aikaa viettää. Viiminen illallinen yhdessä oli jo eilen, jollon mentiin libaniolaiseen (?) ravintolaan ekan ja vikan host perheen ja naapuriparin kanssa. Huomenna aamulla keräännytään vielä isolle aamiaiselle pancakesien, pekonin, munakkaan, hedelmien ja jugurtin, sekä hyvän seuran kera. Kauheen vaikeeta aatella, että enää yksi yö jäljellä! 

Muuten viikon aikana oon nähny kavereita mm. leffa illan yhteydessä. 
Tänään aamulla pari mun läheisintä kaveria oli järjestäny mulle 'Vilmyn vimpat seikkailut' -kierroksen, jolla mun piti löytää vihjeitä seuraavasta vihjeestä ympäri Wollongongia, mm. kaverin luota, tim tam -paketin kyljestä, koulun portilta ja keverin työpaikalta.

Pakkaamisen 'alotin' jo keskiviikkona, mutta eiliseen saakka ei ollu edistystä vielä tiedossakaan. Kumminkin kavereitten avustuksella saatiin kaapit ja sängyn alunen hiukan parempaan kuntoon ja matkalaukut täyteen. Tänään illalla, illallisen jälkeen on sitten vielä pakko selvitellä minne ylimääräset kilot laitetaan kun sallitut on jo käytetty.. Äiti, älä pelkää, kyl mä jotain huomiseksi keksin että koneeseen pääsen. :)

Viimiseksi vielä vuoden saldo; Mukaan lähtee kaksi matkalaukkua (yht. reilu 30kg), käsimatkalaukku (7kg), käsilaukku (painava!), läppärilaukku (täynnä) ja kameralaukku + Rotary bleiseri. Loput tavarat on matkalla kaatopaikalle, kavereitten kaappiin, kirpputorille tai kierrätykseen.

FINLAND, it's time to get ready, coz HERE I COME! 

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Tervetuloa Suomeen ja kotiin.
Turvallista kotimatkaa!