maanantai 2. heinäkuuta 2012

Viimeistä viikkoa viedään!

Niimpä, niin se vaan on aika haikeesti todeta, että viiminen viikko Australiassa on lähtenyt käyntiin ja pian sitä taas seistään Suomen maan kamaralla reilun 50 viikon jälkeen. Vielä en oo kokonaan kerenny tajuumaan, että tosiaan ens viikolla oon jo Suomessa, ja koko vuosi on takana, jäljellä vaan ne kaikki hyvät muistot. Kateeksi käy noita uusia vaihtareita, jotka vasta innolla on oottamassa tulevia seikkailujaan.

Mun tyypilliseen tapaan, vielä ei oo mitään pakattuina, enkä enää tiiä saanko kaiken matkalaukkuihin mukaankaan, niin vaan sitä löytää joka päivä sängyn alta tai kaapin pohjalta jotain uutta, vaikken mitään nyt pitkään aikaan oo ostanukkaan! Kaipa ne paketit kerkee vimppana päivänä lähettämään jos tarve on..

Päätehtävänä tällä viikolla kumminkin pakkaamisen sijasta on nähdä kavereita niin paljon mahdollista, ja tossa homassa ainakin tähän saakka oon onnistunut ihan mukavasti, vaikkei siltikään vielä joka päivästä oo niitä lopullisia suunnitelmia selvillä.
Perjantaina meillä oli kaverin kanssa päiväreissu Sydneyhin, Newtowniin, missä en pahemmin ookkaan ollu, joten tuli nyt sekin paikka nähtyä. 
Lauantaina päivällä näin yhtä kaveria kaupungilla, minkä jälkeen toisella kaverilla oli synttärijuhlat minne menin. Teemana oli tällä kertaa taide, joka tuntus olevan kyllä todella hankala pukeutumisen suhteen; se kun vois olla melkeen mitä tahansa, mut silti ei vaatekaapista löydy mitään sopivaa. Lopulta päädyinkin sekottelemaan eri värisiä vaatteita ja lainaamaan host äitin sukkiksia ja koruja. Pisteenä iin päällä mun nopeesti väsäämä hiuskoriste. Kaveri taas maalannu naaman ja kädet kokonaan ihomaalilla.. Että rakastan noita teemajuhlia! Miks meil ei oo niitä Suomessa ollenkaan sitten kakkos luokan jälkeen?!

Ja eilen viimeinkin pääsin toteuttamaan yhden ison kohdan mun bucket listaltani: The Sydney Harbour Bridge Climb! Jos joku ei siitä vielä tiiä mitään, se on opastettu kävely The Sydney Harbour Bridgellä sinne huipulle ja takasin, mistä näkee Sydneytä niin pitkälle kun vaan silmä kantaa! Nettiosotteen löydätte täältä. Ilmat oli kylmää tuulta lukuun ottamatta todella hyvät ja yö-kiipeilyssä koko kaupunki näkys vaan valojen loisteessa. What an amazing experience! Ja mikä parasta, kaveri, jonka kanssa tänän tein, pelkää korkeita paikkoja todella, todella paljon, mutta makso sen $200 ja tuli ylös saakka mun kanssa vaan mun takia! Tota voi sanoa jo ystävyydeks(kö)?! :)

Tänään menin kaverin luokse pitkästä aikaa ja päätettiin mennä yrittämään mini golfia kaverin siskon ja hänen kaverin kanssa. Empä oo sitäkään tehny sitten miesmuistiin, mutta hyvinhän se sitten meni. Ja ainakin hauskaa oli! Mäkin vielä sain neljä (4) 'hole in one'a. :)

Huomenna päivällä nään taas yhden vaihtarikavereista ja illalla meen argentinialaiselle illalliselle toisen kaverin luokse. Nam! 

Kyllä tässä varmaan loppuviikosta jossain vaiheessa pitää alottaa noita kaapin sisältöjä purkaamaan matkalaukkuihin, kuhan ei vaa taas jäis viimiseen iltaan, niinkun vuosi sitten..

Tasan viikon päästä nähdään Helsinki-Vantaalla!

Hermostunut, kiireinen, onnellinen

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Käypä lopuksi kaikki kaapit läpi, että tulee suurin osa mukaan.
Nähdään!