torstai 28. kesäkuuta 2012

Melbourne

Moikka taas! Enää kymmenen yötä jäljellä, hui! Se tarkottaa siis sitä, et nyt alkaa kaikkien hyvästien aika (vaikka monia on jo sanottukkin), ja ohjelmaa löytyy jokaselle viimiselle päivälle. Ensimmäiset vaihtarit lähti jo pari viikkoa sitten, nyt niitä menee sitten tasaseen tahtiin jokainen vuorollaan. Onneks tiiän, et joitain tuun vielä näkee monta kertaa takasin Euroopassa!

Vimpat koulupäivät menikin ihan tavallisissa merkeissä, hyvästien kera.. Jos rehellisiä ollaan, koulua en tuu ikävöimään, mutta niitä ihmisiä kyllä. Vaikken sitä heti olis uskonukkaa, kyllä se oli hiukan outoa pukea koulupuku päälle viimistä kertaa, kun tiesi ettei sitä enää Suomessakaan tulis tekemään uudestaan.

Perjantaina meijän aikanen herätys Rotary-aamupalalle vaihtus illalliseen, kun Rotary vuosi vaihtus, klubin presidentti ja muut tärkeet henkilöt sen mukana. Tavallisestihan me tavataan aina perjantai aamusin 7am aamupalan yhteydessä (joka on muuten hyvä!), mutta tän ison tapahtuman takia meillä olikin tosi hieno illallinen ison porukan kanssa, kaikki vaimot ja miehet ja kummin kaimat mukaan kutsuttuina. Myös viime vuoden vaihtari lensi takasin Australiaan viideks viikoks, joten hänetkin pääsin siinä tapaamaan. Lucky her! Pääsi tänne niin nopeesti vuoden jälkeen takasin.

Lauantaina oli taas host serkun synttärilounaan vuoro ja temmastelua pikkulasten kanssa. Autoin vanhimpaa (7v.) monimutkasen kuula systeemin rakentamisessa, mustahan löytyy ihan insinöörin ainesta! :D
Illalla vietettiin kaverin kanssa tyttöjen iltaa hyvän thai ruuan ja elokuvan parissa (Lumikki ja metsästäjä)

Ja niinkun otsikosta jo luittekin, sunnuntaina viimeinkin pääsin Melbourneen!! YEIY!
Hypättiin siis lentokoneeseen sunnuntaina puolen päivän aikoihin, ja Melbournessa oltiinkin jo reilun tunnin jälkeen. Sää täällä päässä oli todella upea, siellä vähän pilvisempi, but who cares! Takasin tultiin keskiviikkona, eli neljä päivää meni kävellen ympäri kaupungin eri osia, syöden hyvää ruokaa ja nähden erilaisia juttuja hyvässä seurassa. Vaikka Melbourne onkin tunnettu shoppailustaan, itelle en ostanu yhtään mitään! Host vanhemmille löysin hyvän CD-levyn katusoittajilta. :)
Ja kyllä oli käymisen arvonen paikka! Että rakastan niitä pieniä sivukatuja kaikkine grafiitteineen ja hyvine pikkukahviloineen, ja sitä tunnelmaa mikä siellä huokuu. Ihmisetkin on ihan erilaisia Melbournessa, kun Sydneyssä! Mut Sydney.. I love Sydney! Haha, kaikki on kysyny kummasta tykkään enemmän, mutta vastaus on aina sama: 'en tiiä.'

Toivon niin paljon, että sinne tulis pian kunnon kesäkelit, Melbourne oli jäätävä, eikä täälläkään paljoo lämpimämpää. Pohjat ollu kaks astetta plussan puolella! Hrr...

Wollongong ilmasta käsin.
St Kilda, Melbourne


Yarra river, Melbourne


Old Melbourne Gaol, miesten putkaosasto

Tänään ja huomenna taas Sydneyhin päin menossa, lauantaina vuorossa kaverin synttärit ja sunnuntaina kauan odotettu Bridge Climb!!! Getting excited! 

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Se on vanha sanonta: vähiin käy ennenkuin loppuu.
terveisiä!