keskiviikko 20. kesäkuuta 2012

Talviterveisiä Wollongongista!

Kuka olis uskonu et 11 kuukautta menee niin nopeesti?! Sellasen ajan oon nyt kumminki ollu poissa kotoota, ilman omaa sänkyä, omaa perhettä, suomalaista kunnon ruisleipää, ilmasta kouluruokaa jne. Ja nyt enää vajaa kolme viikkoa aikaa, kunnes saan ton kaiken takasin. 

Koulua on jäljellä enää kaksi (2) päivää, minkä jälkeen pääsen nauttimaan kahden viikon lomista ennen hirmusta pakkaamista ja lopulta niitä surullisia hyvästejä, joitten takia oon jo parin yön aikana menettäny yöuniani. Ennen niitä kumminki on vielä aika iloita, sillä tänä sunnuntaina laukut kannetaan lentokoneeseen Melbournen reissua varten, ja sitten myöhemmin on vielä paljon aikaa hyvästellä Sydney ja Wollongongin pitkät vaaleet hiekkarannat. Suunnitelmia siis löytyy, siitä en vaan tiiä missä vaiheessa niitä kerkeen toteuttamaan.

Viime viikko meni ilosesti koulun musikaalin merkeissä, joka onnistuskin ihan mukavasti paria pieniä esteitä lukuunottamatta. Pitkistä tunneista huolimatta todella hyvä kokemus! Mikäs sen parempaa kun huomaa osaavansa auttaa muita ihmisiä paineen alla ja olla mukana luomassa jotain upeeta. :)

Kyllä kerkesin myös pari kertaa kavereita näkemään viikon aikana, vaikkei paljon vapaa-aikaa noilta esityksiltä jäänytkään. Esimerkiks lauantai iltana kaverit oli järjestäny mulle kivan illallisen ulkona ja päivällä mentiin host serkkujen synttäreitä viettämään. -Empä oo pitkään aikaan pikku lasten kekkereillä ollukkaan! 
Sunnuntaina mentiin host perheen kanssa vallottamaan Mt Keira (korkein vuori Wollongongissa) upeessa auringon paisteessa, mutta kovassa tuulessa. Illalla vielä kaikki mun host perheet kokoontus yhteen meijän luokse illalliselle, ja myös suomalainen vaihtarikaveri tuli Coomasta saakka tänne Wollongongiin kyläilemään.

Tänään oli taas aika pukea koulupuku pitkästä aikaa päälle, kun vielä onnistusin viime viikon 'työssä oppimisen' jälkeenkin välttämään koulua maanantaina ja tiistaina, jolloin upeet päivät olikin pyhitetty Wollongongin rantojen näyttämiselle (kaveri kun ei Wollongongissa aikasemmin ole ollut) ja Sydney-visiitille. Täällä päin kun lähiaikoina on ollu hyvinkin kosteeta, noi kauniit päivät tuntus entistä paremmilta. 
Lämpötilat täällä tällä hetkellä on päivästä riippuen 16-18astetta, mutta illat vaipuu alle kymmenen asteen, joten sisällä palellaan.. Onneks sentään aurinko paistaa!

Lopussa vielä kuvia viikon varrelta.(kuvat Mt Keiran huipulta, Wollongongin satamasta ja Sydney Akvaariosta)

Aurinkoisin talviterveisin, 

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Onpa kiva ettet saanut jatkoaikaa ja näemme sinut!
terveisiä