maanantai 4. kesäkuuta 2012

Quite a solid weekend

Taas on yks ohjelman täyteinen viikonloppu takana ja enää viisi vastaavaa edessä. Joka päivä ihmettelen kuinka nopeesti tä vuosi on mennyt, vaikka tiedän et tahti tulee olemaan vielä hurjempaa tulevien viikkojen aikana. Extra 3 kuukautta auttais huimasti, jos jostain sellaset sais tähän taiottua. Vielä kun olis niin paljon suunnitelmia, mutta vain rajoitetusti aikaa.

Koulun musikaali on kovaa vauhtia jo tulossa ja tuleva viikko näyttääkin sen takia hyvin kiireiseltä! Meillähän pitäis olla loppuviikoks neljän päivän viikonloppu, mutta mullapahan tuo on kavennut tavalliseen kahteen päivään. Meijän Entertainment Crew kun tekee kaikki valaistukset, hoitaa äänet ja auttaa lavastuksessa yms. joten vapaapäivistäkin pitää luopua. Vaikka nyt hiukan ärsyttääkin, ihan mielelläni oon tossa mukana, sillä eihän tämän tapasta mahdollisuutta kotona ole koskaan ollutkaan!

Viime viikko oli tavallista kiireisempi ja joka illalle löytys jotain tavallisesta poikkeevaa Rotary Race Day meetingeistä entisten host vanhempien kanssa illalliseen kaupungilla.

Yhtenä iltana yks Rotary jäsenistä pyysi meijät host isän kanssa katsomaan vanhaa Australialaista elokuvaa, jota mentiikin kattomaan ihan mustavalkosena suurelle kankaalle. Enhän hirveesti noita oikeen vanhoja (40-luvun) leffoja oo kattonu, mutta kieltämättä toi oli kyllä hyvä.

Torstai iltana kaveri vei mut vuorostaan kattomaan Illawarran yövaloja Bulli näköalapaikalle, missä seuraavana iltana meillä olikin Rotary vaihtareitten viiminen yhteinen illallinen. Todella haikeeta aatella, että joitain noita ihmisiä en varmaan tuu enää koskaan näkemään uudestaan. Onneks viel muitten kanssa on ainakin pari viikkoa vielä aikaa. Kyllä se totta on, että vaihtarina sä saat niin läheisiä kavereita niin lyhyessä aikaa. I will miss you guys so much!
Hyvän illan, todella maukkaan ruuan ja mahtavan seuran jälkeen lähdin vaihtarikaverin luokse Sydneyhin, jossa vietinkin sitten viikonloppuni. Lauantaina mentiin kattomaan Sydneyhin vasta hiljattain tullutta Madame Tussauds vahanukke näyttelyä (kuuluisuuksia, kuten Barac Obama, Marilyn Monroe ja Albert Einstein tehtynä vahasta), joka löytyy mm. Lontoostakin. Oli kyllä $28 arvoinen! Kuka nyt ei haluis vaikka Johnny Deppin tai Brad Pittin kanssa samaan kuvaan. ;) Todella sateisen ilman takia vahanukke näyttely vaihtus elokuviin (Dark Shadows) ja sen jälkeen mentiin vielä kattomaan Sydneyn valoja (Vivid Sydney). Illalla katottiin vielä toinen elokuva kotona uunituoreen leivän ja chain ohella.
Valitettavasti toi kurja sade jatkus vielä sunnuntai aamupäivälläkin, mutta me päätettiin mennä taas kaupunkiin ja tavata muita kavereita. Iltapäivällä mentiin vielä kannustamaan 'Joutsenet' voittoon (AFL=Australian 'jalkapalloa'), ennen kun mun oli aika pakata laukut ja palata takasin Wollongongiin.

Tämäkin viikko näyttää mukavan täydeltä ja mukaan mahtuu myös pari huippuakin. ;) 

 Illawarran valot yöllä
Belgia, Saksa, Ranska, Tanska, Suomi, Itävalta, Sveitsi, Saksa 
Madame Tussauds 


 Vivid Sydney

Nyt pitää alkaa ettimään kunnollisia kuvia Rotary esitelmään varten kun mulla on perjantaina vimpan Power Pointin vuoro. Niissä onkin sitten valitsemista 12 000 kuvan joukosta.. 

Tulevia myöhäsiä iltoja odotellen,

Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Hienoja kuvia taas retkiltäsi.
terkkuja!