torstai 16. kesäkuuta 2011

Innoissaan

Kyllähän ne loputkin tiedot sieltä viimein tulivat pari päivää sitten, vaikkeivat aivan ennatysaikaa hiponeetkaan. Nyt siis enää puuttuu viisumihakemus, mutta sekin on tietääkseni jo matkalla, sillä OSCH-maksuksin on jo maksettu. Sitten vaan jäämme odottamaan, saapuuko se viisumi sieltä ajoissa ennen matkaa.

Koulua siis käyn seuraavan vuoden St. Mary Star of The Sea Collegessa, joka on katolinen tyttökoulu aivan rannan vieressä, eikä lähimpään kauppakeskukseenkaan kävele paljon 10min. kauempaa. :) Vaikka innolla ootanki uudenlaista koulukokemusta, voi tää koulu olla aluks pienoinen kulttuuri sokki koulupukuineen (aivan järkyttävät näin suomalaisnuoren silmin) ja sääntöineen. Koulun nettisivut löytyvät täältä. < Koulupuvutkin löytyy sieltä albumeista :'D

Ensimmäisenä isäntäperheenä toimii mun nuorisovaihtoasiamies. Oon kans kuullu muista perheistä, mutta ei niistä vielä sen enempää.

Samoin sain lentotiedot ja valmennusleirin ohjelman. Eli 19.päivän aamuna kone nousee Helsinki-Vantaan lentokentältä vieden meijät ekaks Köpikseen, mistä parin tunnin jälkeen matka jatkuu kohti Singaporea. Siellä ohjelmassa on mm. yösafarilla käynti, shoppailu ja  Sentoran saaren retki, missä on mahdollista nähä esim. vaaleanpunasii delfiinei ja joku valoshow :D. Australiaan ja perheisin päästään sitten 23.heinäkuuta. :)

 Singapore

 vaaleenpunane delfiini

Sydney


Ps. 34 yötä lähtöön

-Vilma

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Yritin jo kerran vastata mutta
en onnistunut joten yrritän vielä
kerran.
mma

Vilma kirjoitti...

perille tuli :D