tiistai 7. kesäkuuta 2011

Summer

Kyllähän se kesä sieltä viimein saapui, vaikka kuukausi sitten sekin tuntui vielä kaukaiselta ajatukselta. Aika tuntuu menevän näi jälkee päi ajateltuna paljon nopeemmin, mitä edeltä on aatellu. Nyt joka tapauksessa peruskoulu on mun osalta viimeinkin ohi ja päättötodistus taskussa. Tänään kesäloman toinen päivä menossa niistä 42:ta, joiden jälkeen lentokoneen pyörät nousee Helsinki-Vantaan -lentokentältä vieden joukon nuoria ja innokkaita maailmanvalloittajia mukanaan kohti Singaporea. :)

Sain tässä eilen tietää, että kyllä mä sinne Wollongongiin on menossa! :) Kyllä sitä vahvistusta jouduttiin kauan odottamaan, mutta toivottavasti hyvää kannatti odottaa. Vieläkään ei siis perhe- tai koulutietoja ole tullut, mutta eiköhän nekin siltä perästä pian tule - tai sitten ei.

Nyt on hyvä nauttia vielä Suomen kesästä kun itellä on sattunu täks alkuviikoks vaa iltavuoroja ja ulkona aurinko paistaa pilvettömältä taivaalta. Tennikset jätin ihan suosiolla jo nyt väliin, mutta olis se kiva viel jossain vaiheessa päästä karvapalloa lätkimään ennen lähtöä. On tässä paljon muutakin mitä pitäisi ja haluaisi tehdä kesän aikana, mutta turhaa sitä koko kesää vielä aikatauluttamaan.

Aurinkoista ja iloista kesää kaikille!


-Vilma

Ei kommentteja: