maanantai 21. toukokuuta 2012

tiivistetyt pari viikkoo

Päivät vaa vähenee hetkessä ja enää onki alle 7 viikkoa jäljellä! Missä vaiheessa mä kerkeen tekemään kaiken, mitä suunnitelmissa on?! Miks vuodessa on vaan 12 kuukautta vaikka 14 sijasta?

Koulu on taas lähteny safarin jäkeen tavallisesti käyntiin ja yr 12 tapaan, kirjotusten lähestyessä, kouluhommiakin on mukavasti ollu tiedossa kokeiden keran. En enää kumminkaa vaksa noista niin paljoa stressata, vaan yritän pitää mahdollisimman rennot vimpat 5 viikkoa koulussa. Perjantaiseks pitäis kyllä taas parin minuutin puhe koko koululle kirjottaa kun mut jo nyt hyvästellään virallisesti (yks opettaja on lähdössä lomalle ja halus nähä ku mulle toivotetaan hyvää loppu elämää.. :D)
Perjantai illalla meillä oli koulussa OP shop Ball kolmen muun katolisen koulun kanssa. Illan tarkotuksena oli siis pitää hauskaa tanssien ja tutustuen uusiin ihmisiin/ vaihtaa kuulumisia vanhojen kanssa pukeutuen kirppareilta ostettuihin vaatteisiin. Voi, kumpa mulla vaa olis kuvia tosta illasta!

Viikonloppuna olin vaihtarikaverin luona Sydneyssä, kun lauantai iltana mentiin kattomaan aussi jalkkista (AFL). Todella hyvä peli, jos multa kysytään! Paljon parempi kun rugby tai muut tollaset, tässä kun on niin paljon enemmän vauhtia ja taitoa mukana. Swans faneina vaatteista oikee löytys punasta ja valkosta, ja pisteenä iin päällä punanen joutsen poskelle maalattuna. :) Ja kunnon aussien tapaan illallisena hallilla näitten meat pie ja ranskikset. :D

Pitihän mun vielä Suomen peliiki netistä seurata, mutta ei tuo nyt leijonilta menny ihan niin hyvin kun näiltä joutsenilta..  (perjantai vastasena yönä katoin jäkistä ekaa kertaa 12 kuukauteen, kun Suomi voitti USA:n. So excited!!)
Sunnuntai päivä kulus sitten shoppaillessa, vaikka nyt oon tosi hyvin pitäny itteni kurissa, enkä taaskaan ostanu ruuan lisäksi yhtään mitään! Eka pikku paketti lähti jo kotiin päin, mutta vielä pitäis pari isompaa saada lähetettyä.. Porukat varmaa jo kotona luulee että muuttokuormaa oon sinne päin tuomassa.

Ilmat täällä on Euroopasta poikketen muuttumassa vaan vilposemmaksi ja illat onki jo todella kylmiä (15'C). Nyt on vielä sentään päivät noussu 20 asteen paikkeille, mutta jotkut päivät on taas vuorostaan pysyny aika matalalla. Huvittavaa sanoa, mutta kyl 20 astetta täällä tuntuu vaan niin kovin paljon kylmemmältä!

Edellisenä viikonloppuna mulla oli joitain vaihtarikavereita yötä, kun perjantaina mentiin yhdessä thai ravintolaan ja lauantaina meillä oli toiseks viiminen rotari juttu koko piirille. Ei enää noitakaan ihmisiä kovin monta kertaa pääse näkemään. :/

Äitien päivä meni rennosti barbien (BBQ) ohella perheen ja kavereitten kesken. :)

Loppuviikoks suunnitelmissa olis taas visiitti Sydneyssä ja ehkä vois jossain vaiheessa leffaankin mennä. :) Kavereita kun yritän tässä nähä nyt vielä entistäkin enemmän.

On muuten hassua nyt seurata miten ihmiset Suomessa on odottamassa omia perhetietojaan ja itellä on jo kohta aika palata kotiin. Kyllä niin hyvin muistan kun ite olin tossa tilanteessa, kattoen sähköpostia ainakin tunnin välein.. :D

-Vilma


ps. Sori, ettette oo saanu nyt kunnon kuvia pitkään aikaan, mut mun toisen kameran kuvat ei suostu nyt millään lataantumaan hyvinä tänne.. 

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Vajaan kahden kuukauden kuluttua nähdään, ihanaa!
terkkuja