tiistai 12. heinäkuuta 2011

6+2

Tänään lähti siis viimeinen kokonainen viikko käyntiin täällä koti Suomessa. Tuntuu et mitä pitemmälle kalenterin sivuilla päästää, sitä nopeemmi viisaritki juoksee kellotaululla eteenpäi. Tällä hetkellä ajatukset on aika sekavat, vaikken vielkää osaa oikeestaa ollenkaa jännittää; ootan innolla lähtöö ja niitä kaikkii uusii kokemuksii ja paikkoja joissa pääsen vuoden aikana käymään, mutta jossain vaiheessa haluis vaa pysäyttää kellon ja jäädä hetkeks aikaa nauttimaan niistä hyvistä hetkistä, mitä täällä elän. 

Viisumin sain jo viimeviikolla, oliskohan ollu jo seuraavana päivänä viime postauksesta, eli todella nopeeta toimintaa sieltä päin! Samoin matkalaukku tuli sillon Turusta hankittua, ja nyt keskellä huoneen lattiaa makaa mun ensimmäinen ihka oma auringonkeltainen Samsonite. :) Tosin, pakkaamista en vielkää oo alottanu vaikka itelle vakuuttelin sen alottavani heti ku laukku tulee hommattua.. :D

Vasta eilen illalla ku kalenteria oikeen tarkastelin (miettisin missä välissä host klubille sen Power Pointin Suomesta teen) tajusin ettei tässä oo oikeesti enää paljookaa vapaa-aikaa jäljellä, jos aijon saada kaiken tarpeellisen valmiiks ennen ens viikkoa. Tärkeimmät jutut on kyl jo melkee kaikki järjestelty, mut viel on myös asioita mitä pitäis muistaa ja hommaa ennen viikonloppua. Tällä viikolla nään vielä pari kaveria, mamman ja papan, sekä kummiperheen, ja käyn parissa kesäteatterissa. Töitäkin on jäljellä pari vuoroa, mutta sitten sunnuntaina viimeistää  on pakko alottaa pakkaaminen. Maanantai aamuna lähetäänki sit perheen kans ajelee kohti Helsinkiä, jossa olis tarkotus viettää viiminen yhteinen päivä kimpassa ihan vaa perheen keske. Uskon että viimestää tollon voi olla aika sekavat ja haikeet fiilikset, jos ei aikasemmin ole jo tullu.

Ihan hullua miettiä, että kahen viikon päästä oon jo aivan erilaisessa ympäristössä, aivan erilaisen perheen keskellä, jossain vielä niin tuntemattomassa!

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Innolla luemme Ruskolla ajatuksiasi ja vielä mielenkiintoisemmaksi käy kokemuksesi toisella puolella maapalloa.
mma