sunnuntai 24. heinäkuuta 2011

Australia!

Täällä sitä nyt ollaan; maailman toisella puolen! Ei oikeen tiiä mitä pään sisällä sisällä liikkuu tällä hetkellä, mut kyl on mahtavaa viimeinkin olla täällä. 

Singaporen reissu oli aivan mahtava! Todella hieno paikka, mahtavat ilmat, kylläkin todella kuumat, ja hyvä porukka. Nähtiin ja koettiin paljon uutta, eikä yks lisäpäivä siellä olis ollu pahitteek. Käytiin esim. Night safarilla, Little Indiassa, China Townissa jossain moskeijoissa ja temppeleissä, Sentosan saarella ja tietenkin kiertelemässä ympäri kaupunkia. Kaupoissaki tuli käytyä, mutta kauheesti en mitään ostanu ku painoraja huhuili kokoajan päässä.. loppujen lopuks tuli hiukan ylipainoa, mutta onneks siitä ei laskutettu. :) Kun kaikkee kivaa on päässy tekemään on unet kans jääny vähän vähille; kiitos Liisan, viimisenä yönä nukuin sellaset kolme tuntia.. ja tosiaan, nyt lentokoneessa sen pari tuntia, joten pariin päivään en unesta kauheesti oo saanu nauttia ja nyt väsyttää!

Tää Wollongong on aivan ihana paikka, kylläkin täällä on todella kylmä! Nytkin päällä collarit, huppari ja villasukat sisällä ja siltiki palelen. Käytiin tänään kiertääs ympäri kaupunkia autolla ja käveltiin hetken aikaa ulkona rannalla ja näköala paikoilla ja oon niin varma et tuun pitää tästä paikasta niin paljon! Kuvia lisään myöhemmin sekä täältä että Singaporesta ku pääsen paremmalla ajalla koneelle.

Huomenna mennään järjestelee täällä asioita ja sitten keskiviikkona alkaa koulu! Aamulla käyn siellä koulussa kattomassa; valitsen kai ne aineet yms. Sitten tietenki pitää hankkia uus sim-kortti, vähän hygienia tavaroita, täydentää koulupukua ja hankkia UGG:t. Kuulemma kaikilla ausseilla sellaset on ja munkin on sellaset pakko huomenna saada! :D Koitin tänään muuten mun koulupukua, ku saan siis sellasen käytetyn lainaan, ja se oli aivan järkyttävä! Voi että nauroin itteäni ku kattelin peilistä mun asukokonaisuutta, eiköhän sillä vuoden selviä. Paidat oli aika isoja ja se takki oli huge, mut enköhän mä neki saa huomenna jostain hommattua + ne ihanat koulukengät..

Kello on täällä jo melkee kaheksan, ja silmät menee jo kiinni, joten nyt painun pehkuihin. Toivottavasti en täällä sentään vilustu. Kirjottelen taas ku koneelle pääsen ja toivottavasti ens kerralla saan jo tänne kuviakin.

Nauttikaa te nyt siitä Suomen Lämpimästä Kesästä siellä!

-Vilma

3 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Kiva kuulla että olet päässyt turvallisesti perille :) Me Gustafssonit löydettiin kans sun blogi (sun porukat siis kerto, ja olin mä [siis Oskari] sen fb.stä jo löytänytkin.) ja innoissamme seurataan sun vuotta! Nauti joka hetkestä ja pidä hasukaa! :)

Terveisin: Esa, Hanna, Emma ja Oskari Gustafsson

p.s. Ne uggit kannattaa kyl hankkia koska eihän ne siel ees paljoo maksakkaan...?

mma kirjoitti...

Mielenkiinnolla luimme blogisi, julkaise kuvia toki. Kiva nähdä koulupukusi, vähän ympäristöä ja kaikkea mikä koskettaa sinua!
Terveisemme sinne kylmään.
mma

Vilma kirjoitti...

Mukava että tekin alatte seuraamaan blogia. Yritän kaikkeni, että tulis olemaan ikimuistoinen ja hyvä vuosi edessä! Näistä hinnoista en täällä tiedä ku en ite joudu maksamaan, mutta kaipa ne vähän halvempia. Ainakin tälläset uggien tapaiset, jotka myöskin tehään ausseissa on todella lämpimät ja mukavat jalassa!