keskiviikko 6. heinäkuuta 2011

jo lähenee

Voiko kaiken tarvittavan saada valmiiksi kahdessa viikossa? -Toivottavasti, sillä enempää aikaa mulle ei enää ole, enkä siis mitään vielä asian eteen ole tehnyt. 

Lähtö siis lähestyy jo uhkaavasti ja tuhat ja yks asiaa vielä tekemättä. Viisumiakaan en ole vielä saanut, koska AASES lomakkeessa mun sukunimi oli kirjotettu väärin, ja Berliinistä laitettiin mailii, että tartteen nyt uuden, missä kaikki on oikein (kuulakärkikynällä korjattu versio ei siis kelvannut). Odottellaan siis Australiasta uutta, jonka vois lähettää eteenpäi. Onneks tässä on sentään vielä hyvin aikaa.. Mun tuurilla nyt ei voinu olettaakkaa et viisumihakemus olis kerralla menny läpi, mut toivottavasti ei enempää esteitä enää ilmene.

Matkalaukkua ollaan menos äitin kaa kattoo huomenna. Saas sitten nähä millasen laatikon kaupungilta raijjaan kotiin, mutta tavotteissa siis löytää kiva, suuri ja kevyt matkalaukku alle puolessa tunnissa Turusta. Mahdotonta?! -toivottavasti ei :) Aikomus olis myös saada viimein ja vihdoin pari lahjakorttia kulutetuks, ku ei niitä mahollisuuksia tässä enää tule. Joku voi ajatella, et toihan on helppoo, mut voin sanoo ettei; ne on pyöriny viime syyskuusta lompakossa muitten korttien joukossa, eikä useista kauppareissuista huolimatta oo vielkää sieltä häipyny..

Samsonite


Töitä on jäljellä viel viis vuoroo, ja sitten seki luku mun vuosikirjasta on käyty läpi. Mun tuuri ettei vimpalle viikolle tullu kahta vuoroo enempää, sillä vielä power point esitys host klubille alottamatta, pakkaamisii en oo ees kerenny ajattelee, tuliaiset hommaamatta, vimppoi asioit selvittämättä, tarpeellisii tavaroita ettimättä, pinssit yms. hommaamatta etc. Tapani mukaan siis kaikki on tapahtumassa viimetipassa. Toivottavasti sentään ajoissa! Tässä vaiheessa kun sitä aikaa vielä on, olisi hyvä ottaa itsestä niskasta kiinni ja ruveta tekemään, mut se on vaa niin vaikeeta!

Toivotaan kaikki vielä vimpalle viikolle nättiä kesäsäätä koko Suomeen, sillä parin viikon päästä oon taas keskellä talvea! 

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

No pitipäs sattua että ovat kirjoittaneet nimen väärin.
Kyllä sä ehdit kaikki tekemään
kun laittelet listaa etukäteen!
mma