maanantai 26. maaliskuuta 2012

muutto

Moikka! Joudun talla kertaa pahoittelemaan hyvin pikaista postausta, silla oon nyt host aitin koneella ja huomiseks olis taas kaks alottamatonta palautusta tehtavana. Aattelin vaa ilmottaa ja kertoa, etta nyt on se viiminenkin muutto takana ja melkeen kaikki tavarat saatu jo purettua kaappeihin seuraks kolmeks ja puoleks kuukaudeks. Host perhetta vaihdoin eilen kuuden aikoihin, iltapaiva teen jalkeen, kun mun laukut (joita oli monta) raahattiin yhessa autoon ja entinen perhe ajo mut tanne uuteen perheeseen. Olin jo parin viimisen paivan aikana tsempata itteeni ja ajatella, etten sais olla surullinen, vaan mun pitais olla ilonen ja onnellinen siita miten sain reilun neljan kuukauden ajan asua niin ihanien ja myohemmin hyvin laheisiks muuttuneiden ihmisten kanssa, mutta kun sitten oli viimein niitten kiitoksien ja viimisten hyvastien aika, ei enaa omat neuvotkaa auttanu. Kieltamatta eilinen ilta oli aika vaikee, mut tasta pitaa rupee rakentamaan viimista kolmannesta niinkun kahta aikasempaakin.
Uuteen perheeseen kuuluu siis keski-ikaset aiti ja isa (lapset paljon vanhempia ja asuu Sydneyssa) ja Biggles niminen kultasen noutaja. Taa perhe vaikuttaa kylla todella mukavilta, mita nyt jotkut saannot muuttus edellisista poiketen aika paljon. Tietenkin nekin voi viela muuttua kun ajan kanssa on saanu enemman luottamusta hankittua. Nyt joudun myos jakamaan ekaa kertaa vaihtovuoteni aikana vessan ja suihkun, joten vanhoihin ruutiineihinkin on taas aika tottua takasin oman 'tilan' jalkeen, kun kotona Suomessa itteni lisaks on talla kertaa nelja tappelemassa niista vessavuoroista.. (meille on tulossa siis vaihtari Ausseista pariks kuukaudeks asumaan seuraavan kesan aikana) Kumminkin uskon, etta tuun viihtymaan taalla ihan hyvin, kunhan tasta alusta paastaan liikkeelle. :)

Viikonlopusta ja viime viikosta yritan kirjotella kuluvan viikon aikana ja kuviakin on toivottavasti tulossa jonkun verran. :)

-Vilma

1 kommentti:

mma kirjoitti...

Se on sopeutumista koko elämä!
Paljon terkkuja.