maanantai 19. maaliskuuta 2012

Weekend

Viimeistä viikkoa viedään, sunnuntaina viiminen perheen muutto on sitten osa todellisuutta. Koulussa taas alko kokeet enkun esseellä, mutta siitä ei sitten enempää.. :D
Koko viimeviikko oli tosi kaunis ja aurinkoinen, että itekkin ihan yllätyin. Sadepäiviä ei tainnu olla ku vaa pari. Hassua että täällä puolella Australiaa tulvii ja Länsi-rannikolla on kärsitty kuivuudesta koko kesän ajan. Ite en oo kumminkaa vielä kovin pahoihin vesimassoihin törmänny.

Viikonloppu meni tällä kertaa tosi mukavasti kun joka illalle oli jotain ohjelmaa. Perjantai iltapäivällä menin kaverin luokse koulun jälkeen mistä me jatkettiin vaatteitten vaihdon jälkeen Syndyehin. Ohjelmassa oli pizza illallinen, jonka jälkeen vuorossa Judith Lucyn komiikkaa. Kieltämättä aika hyvä, vaikka eihän noita kaikkia ihmisiä ollu ees kuullukkaa, joista hän meille kertos. Oli muuten ensimmäinen komiikka teatteri juttu missä oon ollu. :)

Lauantaina menin kaverin synttäreihin. Paikalla ei ollu kauheesti omasta kaveripiiristä kavereita, mutta sili ilta meni tosi hyvin jutellen muitten puolituttujen kanssa. Myös ilmakiekkopöytä oli kovassa käytössä ja meijän onneks säätki suosis, vaikkei helle lukemille päästykkää.

Sunnuntai-iltana meillä oli perheillallinen ulkona. Mentiin tohon läheseen tosi hyvään ravintolaan illaks. Mulle esitettiin mitä tyhmimpiä kysymyksiä viimisen 8kk ajalta, kuten 'What has been the nerdiest thing you have seen by the nerdiest nerd?!' :D Toisaalta, tuskin toikaa oli mikää ihmeellisin kysymys mitä host isän suusta on kuullu.. love the dad humor. Ilta päättys todella mukavalla skypekeskustelulla Suomeen. :)

Niinku aikasemmin mainitsin, nyt oon jo tosiaan ollu poissa kotoa kokonaiset kahdeksan kuukautta! Ei kyllä siltä tunnu. Niin paljon olis vielä mitä haluis tehä ennen ku kotiin pääsen, joten toivottavasti kaikkeen löytyy aikaa (, ja sais luvan; esim nyt en pääsekkää  sinne Melbourneen koska musta 'vastaava henkilö' niin päätti.) Toivottavasti ennen heinäkuuta löytyis vielä toinen mahollisuus. Meinaa sinne hinku on todella kova!

Koulua jäljellä enää kaks ja puol viikkoa, sitten parin viikon lomille! Jeij!

-Vilma

Ps. Sori taas kuvattomasta postauksesta, oon ollu kameran käytön suhteen taas vähän laiska.


1 kommentti:

mma kirjoitti...

Ota viimeinen jakso kokemuksena, äläkä stressaa yhtään!
terv. mma