tiistai 13. syyskuuta 2011

kuulumisia

Viime viikko oli hyvä viikko. Vaikka vieläkin year 11 tytöt on tekemässä kokeitaan ja mä jatkan nuorempien tunneilla, viime viikko oli jo paljon parempi. Osa tunneista kieltämättä oli todella tylsiä, eikä kouluun olis välillä millään aamusin jaksanu raahautua, mutta kyllä se siitä sitten meni. -Kiitos mun kavereitten!

 Opettajan luvalla sain lähteä aina kavereitten kaa kesken koulupäivän lounaalle tai elokuviin, jos mua pyydettiin mukaan, ja enköhän mä sit sitä tilaisuutta hyödykseni sitten käyttänykki parina päivänä. Joka päivä ku oli jotain ekstraa, tuntus  kolupäivätki menevä paljon nopeemmin. Mut tutustutettii mm. paikalliseen pikaruokakulttuuriin, South beachiin, uusiin kauppoihin ja ravintoloihin, ja tuli yks uus leffaki katottua. Kaupungilla tuli siis vähän useempanaki päivänä käytyä, ja rahaaki tais viime viikolla kulua jonku verra.. :D

Perjantaina oli tarkotus mennä kavereitten kaa kattoo Friends with Benefits, koska oon jo kauan halunnu sen nähä, mutta eipä sitä enää täällä näytettykkä.. mentii sitten vietnamilaiseen syömään, ja jälkkärille paikalliseen, todella hyvään, mutta kallisseen jätskibaariin. Siellä oli valtava valikoima erilaisii jätskei, keksei, karkkei ja pähkinöitä, joista sai valita mieleisensä sekotuksen, mutta hyvät valikoimat ja 'suuri sekotus vaiva' näkys kyllä hinnassaki; pienin koko melke $7!!!

Kun edellisenä iltana näin hieman perjantai-illan kaupunkia, lauantaina oli vuorossa ensimmäinen kotipäivä. Auttelin perhettä kauppareissulla ja kotona puutarhan kanssa, minkä lisäks päätin leipoa myös ensimmäisen banana cakeni. Se onnistus yllättävän hyvin, ja koko kakku tuli syötyy saman tien. Vatsa oli kyllä sen jälkeen täynnä, vaikken nyt koko kakkua yksin syönytkään.

    

Sunnuntaina herätyskello piipitti ilosesti jo kuuden aikaa aamulla(!!!) Meillä oli luvassa vaihtari tapaaminen Sydneyssä, The Rocks:lla klo 10.00, ja joutusin selviytymään sinne junalla parin muun vaihtarin kanssa. Juna lähti Wollongongista jo ennen kaheksaa, ja asemalle lähin kävelee heti seittämän jälkee. Sydneyssä oltiin melko aikasessa, joten päätettii pysähtyy mäkkärissä ostamassa kahvit ennen tapaamista. Koko kaupunki oli melkee autio siihen aikaa aamusta! Päivän aika käveltiin ympäri Rocksia käyden marketeilla, käveltiin Harbour Bridgeä pitkin sataman toisella puolelle nähden mahtavat kaupunkimaisemat, syötiin lounas sillan alla puistossa, ja pelattiin jalkkista urheilukeskuksessa. Päivän aikana meille kerrottiin myös hieman Sydneyn ja Australian historiaa, mutta pääasiana kumminki oli viettää hauska päivä muitten vaihtareitten kaa. Kun ohjattu osuus päättys, päätettiin vielä jäädä parin muun vaihtarin kanssa hetkeks kiertelee katuja ja haukata jotain pientä, ennen ku juna lähti takasi päin. Oon edelleenki sitä mieltä, et meillä on loisto ryhmä täällä kasassa ja odotan innolla jo ens sunnuntain tapaamista!
   
    
    
        
    
    
   

-Vilma

3 kommenttia:

mma kirjoitti...

Julkisilla kulkuneuvoilla jo kuljet toisella puolella maapalloa, hienoa!
terv. mma

Susanna kirjoitti...

Aaaaa, aivan ihania kuvia, ja tosi kivaa ja selkeetä tekstiä! :)

Vilma kirjoitti...

Kiitos paljon! :)