torstai 29. syyskuuta 2011

Sadetta ja elokuvia.

Melkee ensimmäinen lomaviikko jo takana, eikä rantakeleistä oo ollu tietoakaan. Lauantaina, sunnuntaina ja eilen sato koko päivän ja täks päiväks lupailtu myrskyjä (mitä onneks ei oo viel täällä näkyny). Sentää maanantai ja tiistai oli aika nätti keli, joten ei nyt joka päivä oo tarvinnu ulkona kastua.

Niinku jo edellisessä postauksessani mainitsin, lauantaina olin kavereitten kanssa yhdessä hyväntekeväisyystapahtumassa, Relay for Life:ssa, joka kerää rahaa syöpää vastaan. Oli mahtava huomata, kuinka paljon ihmisiä tä tapahtuma paikalle keräs, ku aamulla sinne mennessä, paikka oli tupaten täynnä ja urheilukenttä aivan täynnä telttoja ja ihmisiä, eikä parkkipaikkojakaan ollu enää yhtään jäljellä. Ihmiset tuli sinne siis telttojen kanssa tarkotuksena olla koko 24h paikan päällä, kun tä tapahtuma kesti. Haasteena oli siis, että jokaisesta joukkueesta vähintään yksi oli koko ajan kiertämässä tätä urheilukenttää 24 tunnin ajan. Kun iltapäivällä ilma muuttus pahemmaksi, monet ihmisistä lähti pois, ja itekki lähin siinä 8h jälkeen, olo kuin uitetulla koiralla.

Sunnuntaina olis ollu tarkotus mennä yhteen toiseen hyväntekeväisyystapahtumaan Rotareitten kanssa, mutta kun ulkona jaksoi vieläkin sataa, koko vanhojen autojen ralli peruttiin. Päätettiinki host siskon kanssa pyhittää koko sunnuntai päivä laiskottelulle kun uloskaan ei voinu mennä, ja käytiin vuokraamassa Gossip girlin koko toinen tuotantokausi. Todella koukuttava sarja, hauskaa seuraa ja hyvää ruokaa; tyypillinen sadepäivä.


Maanantaina ja tiistaina vietin päivät kaupungilla kavereitten kanssa ja shoppaillessa. Yritin epätoivosesti löytää ittelleni kivoja kesä shortseja, mutta eipä vielä löytynyt. Maanantaina iltana käytiin kavereitten kanssa kattomassa the Lion King 3D leffassa, minkä jälkeen käytiin päivällisellä. Tiistaina vuorossa oli Horrible Bosses, mikä oli kyllä todella hyvä leffa. Suosittelen.

Eilen mulla oli yks kaveri kylässä ja kun taaskaan ulos ei viittiny mennä, päätettiin leipoa molempien ensimmäinen pavlova! Pienten 'teknisten ongelmien' jälkeen lopputulos oli todella hyvä, vaikka itse sanonkin. Tänään vuorossa oli suklaapisara keksit. *nam*

pavlova 

Huomenna olis tarkotus mennä johonki lastentapahtumaan paistamaan makkaroita, minkä jälkeen suunnataan host perheen kanssa Sydneyhin Maija Poppasta kattomaan. Toivottavasti ens viikolla pääsis jo rannallekki käymään.

-Vilma

2 kommenttia:

mma kirjoitti...

Onpas hyvän näköinen povlova!
Täälläkin sataa.
tev. mma

Vilma kirjoitti...

Kiitos, maistuski ihan hyvälle. :)